Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Balsam Aloe Vera Jojoba Conditioning Rinse, balsam exceptional pe baza de aloe vera, va este pus la dispozitie de catre Forever Living Products Romania. El s-a dovedit de-a lungul prezentei pe piata un produs exceptional, apreciat de catre milioane de utilizatori. Balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse poseda o formula deosebita care foloseste calitatile gelului stabilizat de aloe vera. Ele sunt completate de proprietatile complexului vitaminic B, alaturi de proteine hidrolizate.

Astfel, balsamul de par Aloe Jojoba Conditioning Rinse devine alegerea ideala pentru hidratarea si hranirea parului si scalpului. Dupa ce veti folosi balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse parul va deveni mult mai stralucitor si mai matasos, coafura fiind mult mai usor de realizat.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse – balsam exceptional pentru ingrijirea parului

Ingrijirea parului cu balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse
Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse se recomanda a se folosi impreuna cu samponul Aloe Jojoba Conditioning Rinse, imediat dupa folosirea acestuia.

In cazul Aloe Jojoba Conditioning Rinse stralucirea firului de par, alaturi de toate celelalte efecte exceptionale asupra parului nu sunt altceva decat rezultatul combinarii gelului stabilizat de aloe vera cu diversi agenti antielectrostatici.

Suntem incredintati ca parul dumneavostra merita o ingrijire exceptionala pe care numai balsamul pe baza de aloe vera Aloe Jojoba Conditioning Rinse este capabil sa o realizeze.

De retinut

*** Balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse este ideal pentru toate tipurile de par
*** Aloe Jojoba Conditioning Rinse contne gel stabilizat de aloe vera
*** Balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse se poate folosi impreuna cu samponul aloe vera Aloe Jojoba Shampoo

Modul de utilizare balsam Aloe Vera Jojoba Conditioning Rinse:

  • Dupa ce in prealabil ati folosit samponul Aloe Jojoba Conditioning Rinse, puteti folosi balsamul pe care vi-l propunem acum. Folosirea acestuia presupune masarea parului, dupa care acesta din urma este lasat sa actioneze timp de maxim 3 minute. Urmatoarea etapa si ultima, este clatirea parului cu apa din abundenta si aranjarea acestuia dupa dorinta.

Modul de prezentare balsam Aloe Vera Jojoba Conditioning Rinse:

  • Fiecare flacon contine 296 ml.

Forever Aloe Jojoba Conditioning Rinse pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.