Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion

Forever Aloe Heat Lotion este o lotiune cu in spectru foarte larg de actiune. Mai mult decat atat, Aloe Heat Lotion este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate produse Forever Living Products Romania, dovedind pe deplin numeroase calitati care au facut-o atat de apreciata. Forever Aloe Heat Lotion mai este denumita si “crema rosie”, datorita culorii ambalajului, preponderent de culoare rosie, lucru menit a o deosebi de alte creme regasite in oferta Forever Living Products Romania.

Formula produsului nostru este bazata in primul rand pe binecunoscutul si foarte apreciatul gel stabilizat de aloe vera, completat de alte ingrediente recunoscute pentru capacitatea lor de a ameliora durerile provocate de accidente neplacute precum luxatiile si entorsele. Odata aplicata crema Forever Aloe Heat Lotion, aceasta va produce un efect de incalzire acolo unde a fost aplicata,

Aloe Heat Lotion este solutia cea mai buna in caz de dureri musculare, luxatii sau entorse

Aloe Heat Lotion
Aloe Heat Lotion

Cunoastem cu totii cat de neplacute si de dureroase pot fi luxatiile sau entorsele. Dar daca avem la indemana Forever Aloe Heat Lotion, o lotiune cu certe calitati in ameliorarea oricaror dureri, aceste probleme se vor rezolva imediat. In ceea ce priveste modul de aplicare al cremei Forever Aloe Heat Lotion, nu trebuie decat sa aplicati crema pe zona afectata de durere si sa masati pana cand aceasta patrunde in intregime in piele. Durerile vor disparea astfel foarte rapid, in primul rand datorita agentilor de incalzire locali, dar si a calitatilor unice ale plantei aloe vera, despre care ne vom referi in continuare.

Pentru aceia dintre noi cu preocupari sportive, Forever Aloe Heat Lotion este o necesitate, ea trebuie sa fie prezenta in geanta fiecarui sportiv, pentru ca sportivii sunt cei mai expusi la incidente precum entorse, luxatii sau alte dureri musculare cauzate de efortul intens. In plus, aceste neplaceri apar intotdeauna in mod neprevazut. Dar chiar si in cazul in care nu ne confruntam cu evenimente neplacute, Forever Aloe Heat Lotion poate fi folosita pentru a face un masaj perfect de relaxare. Calitatile pe care planta aloe vera le poseda, vor fi suficiente pentru a va relaxa muschii si sa va simtiti odihniti ori de cate ori este nevoie.

Chiar si mirosul intepator pe care Aloe Heat Lotion il poseda este unul foarte apreciat de catre oameni, dar in acelasi timp produsul este util si in cazul racelilor contribuind la ameliorarea cailor respiratorii. Pentru acest lucru se poate face un masaj in jurul sinusurilor si pe piept.

Aloe Heat Lotion – utilizari frecvente

  • Forever Aloe Heat Lotion este alegerea ideala pentru a scapa de durerile musculare, mai ales in cazul sportivilor;
  • Forever Aloe Heat Lotion se dovedeste a fi alegerea ideala pentru a face un masaj calmant si relaxant, formula acestei creme posedand un pH echilibrat. Dupa o zi grea de munca, crema va va face sa va simtiti pe deplin relaxat;
  • Febre musculare si diverse dureri ale articulatiilor;
  • Intinderi musculare;
  • Contuzii, etc..

Forever Aloe Heat Lotion poate fi folosita deopotriva atat de catre copii, cat si de catre adulti. Se recomanda a NU se aplica pe plagi sau pe rani deschise.

Modul de utilizare Forever Aloe Heat Lotion:

  • Produsul se va aplica intr-o cantitate suficienta, urmand a se masa locul aplicarii pana cand aceasta patrunde in totalitate in piele;
  • Crema contine mai multe elemente in a caror prezenta se produce un efect de incalzire a locului unde au fost aplicate, in scopul indepartarii cat mai rapide a durerilor.

Modul de prezentare Forever Aloe Heat Lotion:

  • Crema se prezinta sub forma unui flacon de 118 ml.

Forever Aloe Heat Lotion pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *