Forever
Produse Forever
 

Relaxation Bath Salts

Relaxare la sfarsitul unei zile pline cu Relaxation Bath Salts

Relaxation Bath Salts

Relaxation Bath Salts va va ajuta sa faceti in asa fel incat grijile dumneavostra sa ramana in urma, avand in acelasi timp parte de o experienta spa unica, datorita combinatiei unice dintre sarurile extrase din Marea Moarta, uleiuri esentiale si lavanda.

Despre sarurile extrase din Marea Moarta sa stie inca din vremea Egiptului antic ca acestea poseda mai multe efecte terapeutice, de aceea oameni de pretutindeni obisnuiau sa ajunga la Marea Moarta. Printre cele mai cunoscute si apreciate beneficii ale sarurilor extrase din Marea Moarta sunt cele legate de calmarea si hidratarea pielii.

Relaxation Bath Salts – combinatie extraordinara intre saruri de mare si lavanda

Saruri de baie Relaxation Bath Salts

Relaxation Bath Salts

O alta componenta importanta a produsului nostru, Relaxation Bath Salts, este lavanda. Aceasta din urma are proprietati calmante si aromaterapeutice. In aromaterapie lavanda a fost folosita foarte intens in tratarea tulburarilor de somn, dar si pentru relaxare.

Sarurile de la Marea Moarta impreuna cu lavanda sunt doua ingrediente combinate de catre Forever Living Products in cadrul produsului Relaxation Bath Salts in vederea realizarii unui dintre cele mai relaxante elixiruri de baie existente in prezent pe piata. Aveti nevoie de numai doua linguri de sare de baie pentru a beneficia de o experienta relaxanta si calmanta de neuitat.

*** Relaxation Bath Salts foloseste sarurile de la Marea Moarta, foarte cunoscute si apreciate inca din antichitate pentru proprietatile lor

*** Combinatia dintre lavanda si uleiuri esentiale prezenta in Relaxation Bath Salts a avut rezultate benefice in aromaterapie pentru tratarea tulburarilor de somn dar si pentru relaxare

*** Folositi doar doua linguri de saruri de baie pentru a avea parte de o experienta relaxanta si calmanta de neuitat

Modul de utilizare Relaxation Bath Salts:

  • Nu aveti nevoie decat de doua linguri din Relaxation Bath Salts adaugate in apa calda;
  • Pentru a obtine rezultatele dorite, asteptati pana cand acestea se dizolva complet, amestecand daca este nevoie

Modul de prezentare Relaxation Bath Salts:

  • Fiecare recipient de Relaxation Bath Salts contine 350 grame.