Forever
Produse Forever
 

Forever Rehydrating Toner

Rehidratarea tenului Forever Rehydrating Toner

Forever Rehydrating Toner

Ten stralucitor cu Forever Rehydrating Toner

Forever Rehydrating Toner

Forever Rehydrating Toner este o combinatie revolutionara intre extraordinarul gel stabilizat de aloe vera si alantoina, colagen, extracte naturale vegetale cu efect tonifiant, extract natural de scoarta de Hammamelis (un arbust regasit in Amercia de Nord) si agenti de hidratare. Forever Rehydrating Toner devine astfel una dintre cele mai complete creme pe care Forever Living Products Romania vi le ofera cu rol in inlaturarea urmelor pe care produsele de machiaj le lasa in urma lor, a celulelor moarte si a sebumului, sau restrangerea porilor in vederea refacerii echilibrului la nivelul suprafetei pielii.

Forever Rehydrating Toner NU contine alcool

Cele mai importante ingrediente pe care Forever Rehydrating Toner le contine sunt gelul stabilizat de aloe vera, elastina hidrolizata, apa demineralizata, colagenul solubil, propilenglicol, distilat non-alcoolic de Hammamelis, extract natural de lamai, extract natural de castraveti, extract natural de coada-calului, extract natural de rozmarin si un parfum delicat.

*** Forever Rehydrating Toner hidrateaza si tonifica tenul

*** Forever Rehydrating Toner contine o formula fara alcool

*** Forever Rehydrating Toner contine aloe vera, Hammamelis si extracte naturale vegetale si colagen

Modul de utilizare Forever Rehydrating Toner:

  • Produsul Forever Rehydrating Toner se va utiliza folosind un tampon de vata imbibat in produs cu care se va proceda la stergerea fetei, prin miscari ascendente catre afara. Cand folositi Forever Rehydrating Toner evitati contactul cu ochii. Acest procedeu se va repeta ori de cate ori este nevoie, pana cand epiderma ajunge sa fie complet hidratata, catifelata si fara pori evidenti.

Modul de prezentare Forever Rehydrating Toner:

  • Forever Rehydrating Toner contine 118 ml.