Forever
Produse Forever
 

Forever Firming Complex

Complex din alge marine si fitoceramide in Forever Firming Complex

Forever Firming Complex

Forever Firming Complex este partenerul ideal pentru incetinirea procesului de imbatranire. Cunoastem cu totii ca frumusetea inseamna mult mai mult decat simpla ingrijire a pielii. Frumusetea incepe cu nutritia. Produsul nostru, Forever Firming Complex se prezinta astfel in fata dumneavoastra ca fiind primul supliment din gama de produse Forever Living Products destinat exclusiv frumusetii. Forever Firming Complex va va ajuta sa va concentrati asupra tuturor aspectelor legate de ingrijirea pielii sustinand in acelasi timp rutina antiimbatranire din toate perspectivele sale.

Forever Firming Complex – un complex din colagen si fitoceramide

Complex din alge marine si fitoceramide in Forever Firming Complex

Forever Firming Complex

Forever Firming Complex se prezinta sub forma de tablete care contin o formula brevetata din concentrat de pepene galben frantuzesc, colagen marin si fitoceramide. Fitoceramidele sunt extrase din grau si indeplinesc un rol important in refacerea nivelului cutanat natural al ceramidelor. Acestea indeplinesc un rol de o importanta deosebita in mentinerea hidratarii pielii.

In completarea celor spuse anterior, putem adauga si faptul ca a fost deja demonstrat ca administrarea orala a colagenului contribuie la reducerea ridurilor profunde, sporind in acelasi timp hidratarea si flexibilitatea cutanata. Din acest motiv in Forever Firming Complex a fost adaugat si colagen marin.

Formula acest supliment nutritiv de ultima generatie este completata de catre vitamina C, cu rol important in reducerea oboselii si in sinteza normala a colagenului. Aveam astfel de-a face cu cele mai noi descoperiri revolutionare din industria antiimbatranire si cu un adjuvant perfect pentru un alt produs pentru ingrijirea pielii, anume Forever Firming Serum.

*** Forever Firming Complex a devenit astfel primul supliment Forever Living Products destinat exclusiv frumusetii

*** Forever Firming Complex este parte a unui sistem revolutionar avansat de ingrijire a pielii

*** Forever Firming Complex combate procesul de imbatranire din interior spre exterior

*** Forever Firming Complex contine colagen de origine marina, important in reducerea ridurilor profunde si hidratarea cutanata

*** Forever Firming Complex NU contine gluten

Modul de administrare Forever Firming Complex:

  • Se vor consuma doua tablete in fiecare zi. Pentru a obtine rezultatele optime, se recomanda administrarea lor dimineata;
  • Nu consumati produsul Forever Firming Complex daca sigiliul lipseste sau este rupt;
  • Nu lasati produsul la indemana sau vederea copiilor;
  • Se recomanda a se pastra bine inchis recipientul, intr-un loc ferit de umezeaza si racoros.

Modul de prezentare Forever Firming Complex:

  • Forever Firming Complex contine 60 tablete.