Forever
Produse Forever
 

Forever Arctic Sea Omega-3

Sursa de acizi grasi nesaturati Forever Arctic Sea Omega-3

Forever Arctic Sea Omega-3

Forever Arctic Sea Omega-3, un supliment nutritiv ce furnizeaza necesarul de acizi grasi esentiali omega-3 si omega-9, se numara printre suplimentele de ultima generatie ce beneficiaza din plin de ultimele tehnologii si descoperiri din domeniul nutritiei, pe care Forever Living Products Romania vi-l ofera.

Forever Arctic Sea Omega-3 – sursa importanta de acizi grasi Omega-3 si Omega-9

Acizi grasi polinesaturati omega 3 in Forever Arctic Sea Omega-3

Forever Arctic Sea Omega-3

Forever Arctic Sea Omega-3 contine o formula bazata pe uleiul de peste marin ce traieste in cele mai adanci mari, alaturi de uleiul de masline apreciat pentru calitatile sale. Impreuna, uleiul de peste marin si uleiul de masline formeaza un produs cu un continut foarte bogat in Omega-3 si Omega-9. Cei doi acizi grasi mentionati anterior, au o contributie importanta la prevenirea afectiunilor aparatului cardio-vascular, dar si la mentinerea unui nivel optim al colesterolului. Se mai poate spune despre Omega-3 zi Omega-9 ca acestia sunt folositi de catre organism la formarea tesutului adipos subcutanat, important pentru protejarea organismului in fata temperaturilor scazute, dar si pentru protejarea si acoperirea organelor interne.

Mai multe studii de speialitate au demonstrat in ultima perioada ca o serie destul de mare dintre afectiunile cu care se confrunta societatea moderna prezinta o frecventa mult mai scazuta in cazul eschimosilor si a pescarilor japonezi, stiut fiind faptul ca acestia obisnuiesc sa consume peste marin bogat in Omega-3 in cantitati destul de mari. Un astfel de exemplu de peste este somonul.

Acizii Omega-3 fac parte din grupa acizilor grasi polinesaturati vitali pentru organism, neputand fi produsi insa de catre organism. Din acest motiv, devine important sa-i oferim organismului aportul zilnic normal de acizi grasi Omega-3 si Omega-9 de care acesta are nevoie pentru a functiona normal.

Forever Arctic Sea Omega-3 se remarca prin calitatile sale care il fac un supliment nutritiv perfect echilibrat si sigur pentru a fi consumat. Astfel, ingredientele sale vor contribui din plin la restabilirea unui nivel normal al trigliceridelor si colesterolului din sange. Din randul suplimentelor nutritive, Forever Arctic Sea Omega-3 reprezinta o adevarata descoperire stiintifica, mai ales in ceea ce priveste combinatia dintre uleiul vegetal si cel de peste, aducand astfel beneficiile amandurora simultan.

*** Acizii grasi Omega-3 sprijina functionarea optima a sistemului circulator

*** Acizii grasi Omega-3 si Omega-9 sunt vitali pentru pastrarea concentratiilor normale ale colesterolului si trigliceridelor din sange.

*** Sprijina buna functionare a articulatiilor

Modul de administrare Forever Arctic Sea Omega-3:

  • In cazul persoanelor adulte se vor consuma pana la trei capsule in fiecare zi. In cazul copiilor, se va injumatati doza. Se vor urmari cu strictete indicatiile inscrise pe eticheta.

Modul de prezentare Forever Arctic Sea Omega-3:

  • Forever Arctic Sea Omega-3 contine 120 de capsule moi